We scoorden een 8 in het AD met de oliebollentest…

en dat hebben we geweten…

Op 30 december was het al hartstikke druk bij onze kraam.

Mensen die wilden vermijden om in de rij te staan voor hun oliebollen op Oudjaarsdag, kwamen alvast de dag ervoor langs voor hun oliebollen, appelbeignets en andere Zoete Lekkernijen om op tafel te zetten tijdens Oud & Nieuw.

Oliebollenkraam Zoete Lekkernijen | 31 december 2015

Enorm bedankt voor het hartelijke enthousiasme en geduld in deze TOP-drukte vandaag!! Wij wensen u een voortreffelijke en gezellige avond toe en vooral een heel gezond 2016! Warme groet, Dorus, Ankie en alle medewerkers van Zoete Lekkernijen!

Geplaatst door Oliebollenkraam Zoete Lekkernijen op donderdag 31 december 2015

Gekkenhuis op 31 december

Op 31 december zijn we heel vroeg opgestaan. In die dagen voor Oud & Nieuw hebben we keihard gewerkt. Weinig geslapen, maar wat een ongelofelijke adrenaline-boost krijg je als mensen af en aan komen voor onze Zoete Lekkernijen. We stonden paraat vanaf 07.00 uur ’s morgens…tijd om rustig op te starten was er niet. De eerste mensen stonden al vóór 07.00 uur op ons te wachten! En daar gingen we…met 7 mensen hebben we heel de dag keihard gewerkt om iedereen van dienst te zijn. De lange rij leek mensen niet te deren en we zagen de rij alsmaar langer worden. Af en toe verwenden we onze klanten met een oliebolletje en glühwein om het wachten iets te verzachten. Volgend jaar plaatsen we wellicht van die bordjes..” Vanaf hier is de wachttijd… ” 😉

Wij willen iedereen dan ook van harte bedanken voor het geduld en alsnog danken voor uw bezoek aan Zoete Lekkernijen.

Tot eind februari bij Tuinwereld Oud-Beijerland

Tot eind februari zijn wij gewoon nog te vinden bij Tuinwereld Oud-Beijerland. Daarna breekt zachtjes het seizoen weer aan voor allerlei festivals en evenementen waar wij met onze mobiele gebakkraam weer aanwezig zullen zijn.

NIEUW in ons assortiment! CHURROS

Oliebollen en soortgelijke artikelen zijn wel echt een seizoensproduct.. daarom hebben wij CHURROS aan ons assortiment toegevoegd. Deze Spaanse lekkernij begint steeds populairder te worden en ook wij gaan graag met onze tijd mee. Ook al blijft de oliebol natuurlijk een heel traditioneel product en zullen wij er alles aan doen om onze kwaliteitsbol steeds weer te verbeteren!

Wij zien u graag!

Met een vriendelijke groet,
Dorus & Ankie de Boeck

Van okt t/m eind febr bij Tuinwereld | Beneden Oostdijk 64 te Oud-Beijerland. (GRATIS PARKEREN)

Tevens is het mogelijk om ons in te huren voor diverse speciale gelegenheden zoals uw privéfeest, evenementen, braderieën, jaarmarkten etc…. Door onze grote mobiliteit staan wij zo bij voor de deur met de kraam!
Heeft u een vraag? Bel ons gerust!! Tel: 06 – 1566 6535